9915
rtl,page-template-default,page,page-id-9915,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
تصویر عنوان

سوالات متداول

1. توجیه هزینه/فایده جداسازی لرزه ای چیست؟

 

با اجرای جداسازی لرزه ای هزینه کل تمام شده پروژه تنها چند درصد افزایش خواهد یافت. اگرچه هزینه های اولیه ساخت قدری افزایش می یابند، چنانچه هزینه های چرخه عمر پروژه همانند تامین ایمنی ساکنان، حفظ دارایی های سرمایه ای (ساختمان و تجهیزات مستقر در آن)، حفظ قابلیت بهره برداری و … مد نظر قرار داشته باشند، مزایای جداسازی لرزه ای بی شمار خواهد بود. ساختمان های جداسازی شده بدلیل ایمنی لرزه ای خود دارای ارزش نسبی بیشتری در مقایسه با ساختمان های معمولی می باشند. جداسازی لرزه ای تنها فنآوری موثری است که به کمک آن می توان شرایط بهره برداری بی وقفه از پروژه پس از یک زلزله شدید را تامین نمود. بنابراین، کاربرد این فنآوری در ساختمان های مهم (بیمارستان ها و ساختمان های عمومی)، شریان های حیاتی (پل های اصلی)، تاسیسات زیربنایی (ترانسفورماتورهای قدرت و سایر تجهیزات صنعتی سنگین) در راستای کاهش مخاطرات و مدیریت بحران زلزله است.

2. آیا جداگرها دارای تاییدیه فنی هستند؟

 

کلیه جداگرهای لرزه بدل کار پس از عملکرد موفق در آزمایشات بارگذاری و تایید عملکرد فنی آنها همراه با شناسنامه فنی تحویل کارفرما می شوند. آزمایشات طبق پروتکل های استاندارد ISO22762 توسط دستگاه های کالیبره شده و در حضور نمایندگان کارفرما انجام می شوند. ما کیفیت تضمین شده را ارائه می دهیم.

3. طول عمر مفید (دوام) جداگرهای الاستومری چند سال است؟

 

جداگرهای لرزه بدل کار با قالب های یکپارچه تولید شده و لایه های الاستومری داخلی و پوشش لاستیکی آن ها با فرمولاسیون مخصوص خود، مقاوم در برابر فرسایش و پیرشدگی می باشند. عمر مفید جداگرها، با استناد به نتایج آزمایشات پیری تسریع شده، بالغ بر 50 سال می باشد.

هزینه های تعمیر و نگهداری جداگرها چقدر است؟

 

بازرسی های دوره ای جداگرها برای اطمینان از صحت عملکرد آن ها در هنگام یک زلزله احتمالی ضروری است. طبق آیین نامه ژاپن بازرسی های دوره ای جداگرها ی لرزه ای عبارتند از:

– بازرسی پس از تکمیل عملیات اجرایی نصب جداگرها

– بازرسی های دوره ای شامل:

الف) بررسی چشمی جداگرها و اطراف سازه که بصورت سالیانه انجام می شود.

ب) بررسی توام با اندازه گیری ارتفاع مفید جداگرها که در سال پنجم و دهم پس از نصب و پس از آن هر ده سال یکبار انجام می شود.

– بازرسی اضطراری که پس از وقوع یک زلزله شدید صورت می گیرد.

– بررسی با جزییات پس از مشاهده شرایط غیرعادی در بازرسی اضطراری و یا بازرسی های دوره ای.